info@pozejdon-turizem.com

Skupinska križarjenja

skupinska krizarjenja 2017

Pošlji povpraševanje

poslji povprasevanje poletje 3

Poišči križarjenje


costa

Go Opti

goopti

Zavarovanje SAVA

sava zavarovanje

Zavarovanje Coris

SKLENITE PRI NAS

logo coris
 

Obročno plačilo

obrocno placilo

Posebna ponudba križarjenja:

OD 1.350 €
KRIŽARJENJE PO REKI SENI IN NORMANDIJA
od 1.390 € / osebo
VELIKA BALTSKA TURA
od 850 € / osebo
MED OTOKE VEČNE POMLADI 2019
od 630 €
BISERI ZAHODNEGA SREDOZEMLJA
od 390 €
BISERI ZAHODNEGA SREDOZEMLJA

Posebna ponudba potovanja:

34 €
SKRIVNOSTNI SVET POD TRIGLAVOM
34 €
GRAŠKA KOTLINA IN SLOVENSKE GORICE
799 € / OSEBO
MODERNI BAKU in VELIČASTNI AZERBAJŽAN
280 €
ALZACIJA IN LUKSEMBURG
39 €
SPODNJA SAVINJSKA DOLINA S FONTANO PIVA V ŽALCU

Izbrana ponudba počitnic:

362 €
ARABBA - ITALIJA
358 €
KRONPLATZ - ITALIJA
329 €
MARMOLADA - ITALIJA
409 €
CAMPITELLO-ITALIJA

Nov katalog 2017 / 2018

naslovnica 2017 2018 400px

Objave naših strank

objave krizobjave iz

 

Prijavite se na Pozejdonove novice

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Spremljajte nas na

ROMANTIČNO KRIŽARJENJE PO REKI REN IN NIZOZEMSKA

  • Kategorija: SKUPINSKA KRIŽARJENJA
  • Destinacija: Severna Evropa
  • Ladja: Ms GERARD SCHMITTER
  • Ladjar: Ms GERARD SCHMITTER
  • Odhod: Avgust
  • Št. dni 5 noči / 6 dni
  • Datum odhoda: 19.08.2017
  • Cena: od 1.300 € po osebi naprej

Program:

 ren3

 

Podajte se na eno najlepših rečnih križarjenj v Evropi po romantični dolini reke Ren. Rečne bregove krasijo mogočni romantični gradovi, med njimi so polja, gozdovi in nepregledni vinogradi. To je domovina renskega rizlinga, pokrajina zelenja, mest z bogato zgodovino in dežela številnih gradov. Reka Ren je poznana tudi po visoki pečini Loreley, s katere je po legendi svetlolasa deklica, rečna sirena Loreley, s svojim lepim petjem zapeljevala mornarje v pogubo.

PROGRAM POTOVANJA

1. dan: SLOVENIJA- FRANKFURT - STRASSBOURG Zbor potnikov na bližnjem odhodnem letališču (Ljubljana, Graz, Zagreb), prijava na let in letalski prevoz do Frankfurta. Sledi avtobusni transfer do Strassbourga. Zunanji ogled “evropske četrti” in palače Sveta Evropa. Sprehodili se bomo do čudovite katedrale, ki je postala simbol mesta in je poznana po astronomski uri iz 16. stoletja. Navdušila nas bo četrt “La petit France”, ki je tudi pod Unescovo zaščito. Popoldanska namestitev na ladjo Ms Gerard Schmitter, pijača dobrodošlice, večerja in nočitev.

2.dan: STRASSBOURG – RUDESHEIM Storitve polnega penziona na ladji. Odpravili se bomo na panoramsko vožnjo s turističnim vlakcem po vinogradih v okolici Rudesheima, med katero se bomo seznanili s pridelavo značilnega vina in opazovali čudovite razglede na reko Ren in okolico. Ogledali si bomo tudi poznani glasbeni muzej “Siegfried Mussikkabinet”. Po ogledu bo na voljo nekaj prostega časa za raziskovanje ulic Rudesheima in obisk znamenite ulice “Drosselgasse”. Kosilo, večerja in nočitev na ladji.

3.dan: RUDESHEIM – KÖLN – DÜSSELDORF Po zajtrku bomo pripluli v Köln, ki velja za četrto največje nemško mesto. Navdušila nas bo znamenita gotska kölnska katedrala, kjer se nahajajo relikvije sv. Treh kraljev in srednjeveški del mesta. Morda vas pritegne ogled muzeja čokolade ali pa kozarec piva Kölsch. Popoldne plovba proti Düsseldorfu. Sprehod po mestu in gala večerja na ladji.

4.dan: DÜSSELDORF - AMSTERDAM Storitve polnega penziona na ladji. Dan bomo preživeli ob krasni plovbi po reki Ren proti Nizozemski. Priložnost za počitek, sončenje, opazovanje pokrajine… Večerja in nočitev na ladji. Zvečer se bomo podali na panoramsko vožnjo z ladjo po kanalih Amsterdama.

5.dan: AMSTERDAM Po zajtrku se bomo podali na odkrivanje mestnih znamenitosti Amsterdama: trg Dam, Leidseplain, cvetlična tržnica, rdeča četrt … Po kosilu vožnja v okolico mesta do muzejske vasice Zaanse Schaans, kjer bomo spoznali tipično arhitekturo, mline na veter, coklarno… Pred povratkom na ladjo se bomo ustavili še v vasici Volendam. Večerja in nočitev na ladji.

6.dan: AMSTERDAM – SLOVENIJA Po zajtrku izkrcanje in transfer na letališče. Prijava na let in letalski prevoz nazaj do odhodnega letališča.

 

CENA POTOVANJA FIRST MINUTE DO 30.12.2016 REDNA CENA:
pri udeležbi minimalno 20   potnikov 1.300 EUR 1.350 EUR
pri udeležbi minimalno 15   potnikov 1.380 EUR 1.450 EUR

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz iz bližnjega letališča do Frankfurta in povratek iz Amsterdama v ekonomskem razredu, letališke in varnostne pristojbine, vse transferje po programu, 6 dnevno križarjenje po programu z ladjo MS Gerard Schmitter 4*, 5x namestitev v zunanjih dvoposteljnih kabinah z oknom na glavni palubi (main deck), 5x polni penzion na ladji z gala večerjo, koktajlom dobrodošlice in večernim zabavnim programom na ladji, pijačo na ladji (voda, vino, pivo, kava, sokovi, koktajli), pristaniške takse, tri fakultativne izlete v času križarjenja (turistični vlakec v Rudesheimu, panoramsko plovbo po kanalih v Amsterdamu in izlet v okolico Amsterdama), slovensko vodenje in spremstvo ob minimalni prijavi 15 potnikov, organizacijo potovanja ter 22 % DDV.

DOPLAČILA (po želji): zavarovanje rizika odpovedi v višini 4,45 % cene potovanja; fakultativni izlet z ladjico po kanalih Strassbourga 24 EUR; namestitev v kabini na srednji palubi 79 EUR; namestitev v kabini na zgornji palubi 89 EUR; enoposteljna kabina 185 EUR; napitnine na ladji v znesku 25 EUR (doplačilo na ladji), transfer do odhodnega letališča.

 

OPIS LADJE

Ladja Ms Gerard Schmitter je premium ladja 5*, izdelana leta 2012. Dolga je 110 metrov in široka 11,40 metra. Ima 88 kabin v katerih sprejme do 176 potnikov. Na ladji se nahaja salon s plesiščem, bar, jedilnica, paluba za sončenje z ležalniki, dvigalo, terasa, prodajalna spominkov. Vse kabine na ladji so dvoposteljne in zunanje z oknom, opremljene s kopalnico, tv, klimatsko napravo, sušilcem za lase, radiom in sefom.

 ren1ren2

 

 

 

ren3

 

 

 

 

 

Splošni pogoji in navodila so sestavni del programa!

… Na valovih nepozabnih doživetij !!! 

logotipi partnerjev